';

Puur Zakelijk

72848_0077ZW

Puur Zakelijk

Een sieraad is voor altijd, een cadeau dat beklijft. Puur Zakelijk is er voor de ondernemer die een stapje verder wil gaan, voor het bedrijfsleven dat haar relaties écht waardeert en voor jubileumgeschenken die bijdragen aan het feestelijk gevoel. Samen met u gaan we op zoek naar wat passend is. Kiezen we een sieraad of laten we kiezen?

Horloges alt
72848_0139
Puur zakelijk afbeelding site

Business to Business

Een werkjubileum is bijzonder. Steeds specialer zelfs. Daar mag dus zeker bij worden stilgestaan. Een horloge geven zoals in de tijden van weleer? Afgezaagd? Dat hoeft niet. Bij Puur houden we van traditie vertaald naar de tijd van nu. Maar ook over een ander passend geschenk sparren we graag met u.

U wilt uw personeel eens in het zonnetje zetten. Zonder hen stond het bedrijf nooit waar het nu staat. Maar hoe maak je dit kenbaar. Welk geschenk past bij wie. Hoe weet u wat in de smaak valt? De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat niemand dat weet zonder het te vragen. Samen met u zorgen we dat het mogelijk wordt ieder naar zijn smaak te verrassen.

Een cadeaubon saai? Wat als het tegoed op de kaart nu kan worden ingeruild voor iets wat helemaal van de persoon zelf is. In een cadeau waar emotie aan kleeft en dat altijd een warm gevoel geeft. Een geschenk dat je zelf uitkoos, maar niet hoefde af te rekenen. Dat is precies wat een cadeaubon van Puur bijzonder maakt.

Horloges alt