';

Over Puur

Warm. Persoonlijk. Betrokken. Puur.
Over ons

Puur: stijlvol en betrokken

Het woonkamergevoel. Dat proberen we u bij Juwelier Puur mee te geven. In onze winkel aan de Stationsstraat bent u van harte welkom om in alle rust rond te kijken of met een van onze experts te sparren over uw wensen. Welk sieraad past bij u en uw stijl. Welke verrassende elementen ziet u misschien zelf over het hoofd? Samen staan we stil bij de mogelijkheden en de onmogelijkheden.

Image module

Ons team

Het team van Rolf en Marloes staat bekend om haar betrokkenheid. Advies is altijd weloverwogen, afgepast op de wensen, mogelijkheden en stijl van een klant. Daarin vinden we het belangrijk aan te geven wat we denken dat bij u past. Mocht dat niet iets zijn uit onze eigen collectie, dan geven we dit ook eerlijk aan.

Puur gaat uit van uw wensenlijst, persoonlijkheid, stijl en natuurlijk ook van het gekozen budget. Het is altijd belangrijk met welk gevoel u de winkel verlaat. Het idee dat u bent geholpen zoals u geholpen wilde worden. Geen enkele druk om een aankoop te doen, maar een advies. Daar draait het om bij Puur.

Een paar leuke feitjes

 • Image icon
  KARAAT

  The Star of Africa is de grootste diamant die ooit is gevonden. Met maar liefst 3106 karaat is er geen gelijke van deze in 1905 in Zuid-Afrika gevonden diamant.

 • Image icon
  FACETTEN

  Een briljant wordt geslepen uit een diamant en heeft 57 facetten. Deze slijpwijze is overigens in de jaren wel eens gewijzigd, waardoor er ook briljanten met 56 en 58 facetten bestaan.

 • Image icon
  WAS HET JAAR

  In 1877 werd de Tiffany Yellow Diamond ontdekt, een van de grootste gele diamanten die we kennen. De diamant is vernoemd naar de oprichter van Tiffany & Co en pas door drie personen in het openbaar gedragen: E. Sheldon Whitehouse (1957), Audrey Hepburn (1961) en Lady Gaga (2019).

 • Image icon
  KILOMETER

  Diamanten ontstaan op minstens 100 kilometer onder de grond onder hoge druk. Koolstof wordt samengeperst tot het hardste natuurlijk materiaal dat we kennen.

Vragen?

We staan voor je klaar

SOCIALS

Beleef Puur

2 days ago
7 days ago
1 week ago
2 weeks ago
2 weeks ago